Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твГ-н Николай Нанков не оспорва

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твГ-н Николай Нанков не оспорва
Коментари Харесай

Виолета Комитова: Пращам хабер от ефира към Нанков за публичен деспут на тема магистрала Хемус

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Г-н Николай Нанков не оспорва работата, периодите, а се пробва да ме наскърбява в персонално качество. Първо, той е доста сърдит. Защо е сърдит? Той сега се държи като дете, на което сме му изяли десерта, тъй като му прекъснахме пътя на парите от Министерство на регионалното развитие, от АПИ към компаниите. Той към този момент не стои на този път. Затова е ужасно сърдит. Той е доста наскърбен, че сме сменили ръководителите на АПИ, на Автомагистрали. Той е управлявал този развой с парите. Говоря, че то е сърдит, че към този момент не е на пътя на парите от бюджета към строителните компании.

Това разяснява в ефира на Нова тв министърът на Министерство на регионалното развитие Виолета Комитова по отношение на изявлението на Николай Нанков през вчерашния ден, че служебният министър " не е в час ".

Не настоявам, че той е " ял от десерта ", тъй като нямам никакви доказателства. Но по този начин си обядснявам неговия гняв, уточни тя.

Освен това Нанков не беше препоръчан още веднъж за районен министър. Друга бе кандидатурата. Очевидно Бойко Борисов е схванал, че Нанков не е тъкмо индивида, който най-вече схваща. Нанков непрекъснато ме нападна, непрекъснато ме наскърбява, уточни тя.

Но в този момент му изпращам един хабер през вашата телевизия - поканвам го на обществен дебат по инфраструктурните планове, той да си дефинира ден и час и да си поговорим кой има и кой няма хабер от работата. Това е моят хабер за него - да приказваме обществено на тематика автомагистрала Хемус, заяви тя.

Защото той приказва неистини, които объркват хората, добави тя. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР